Home Nieuws Jong N-VA Pelt vernieuwt het bestuur
20
nov
2021

Jong N-VA Pelt vernieuwt het bestuur

Op 31 juli 2019 zag Jong N-VA Pelt, het levenslicht. Na 2,5 jaar is de tijd aangebroken voor nieuwe bestuursverkiezingen. Op 20 november 2021 was het dus aan de leden van Jong N-VA Pelt om een nieuw bestuur te kiezen. Opnieuw werd Waël Azdi unaniem verkozen als voorzitter van de jongeren afdeling. De voorzitter was duidelijk tevreden met zijn ploeg: "Met deze toffe, jonge en gemotiveerde ploeg willen we voor vernieuwing, verandering en zeker ook verjonging in het politieke landschap van Pelt gaan. We hebben helaas een lange tijd stil gelegen tijdens de corona periode. Maar we vliegen er terug in!" liet hij ons na de bestuursverkiezing weten. “Er staat heel wat op de planning, maar ik denk dat het belangrijkste is om deze ploeg terug op te bouwen na een lange rustige periode. Verder willen op een constructieve manier oppositie voeren en op komen voor onze jongeren.” Aldus Waël.

De jongeren afdeling is opnieuw  een grote groep geëngageerde jongeren. Ze zijn maar liefst met 11 bestuursleden die de belangen van de jonge Peltenaar wilt verdedigen. Benieuwd wie er in het bestuur zetelt? Bezoek onze website www.pelt.jongnva.be/wie-is-wie.

Ben jij geïnteresseerd om onze jongere afdeling te versterken? Stuur een berichtje naar onze Facebookpagina of stuur een mailtje naar wael.azdi [at] nva.be en we geven je de volledige uitleg!